Julgranen på plats

Idag fick vi äntligen möjlighet att åka och starta mammas bil som så lägligt hade dött när jag skulle hämta den för några veckor sen. Tänk så behändigt det är med en tonåring som äntligen blivit med körkort. För första gången har jag nu startat en bil med startkablar. Från början var den helt stendöd. Hade mina tvivel om hur det där skulle gå men ungefär 25 minuter senare hoppade den faktiskt igång. Nu står den hos snälla, snälla Alstersjös för omvårdnad av batteriet.

Finns fler fördelar med tonåring med körkort. Igår hämtade han lilleman på skolan och de handlade mjölk och tvättmedel på vägen hem. Det tar sig…

IMG_6257[1]

Försökte flera gånger att övertyga lilleman om att vi allt kunde skippa det där med julgran i år. Det gick väldigt dåligt. I dag var han med och valde vilken vi skulle ha. Det är även lilleman som har klätt granen, förutom ljus och glitter som jag fick äran att fixa. Har i alla år haft strikt tradition att ta in granen dagen före julafton. I år har vi en ny tradition. Nu får den komma in lördagen före fjärde advent.

Är väldigt kluven till det här att det kommer bli synnerligen tomt på paket under granen. I år får de varsitt paket barnen. Övriga år har det varit en drös även om jag passat på att slå in mjuka paket som de ändå skulle ha fått. Det är ju så kul med paket… och i år alltså ett var. Som att ha hoppat av pakethysterin och även julhysterin. I år blir det en lugnare och mer avslappnad jul. Tycker ändå att det känns bra. Ovanligt bra för att vara jultider…

Har väldigt svårt för julen men just julgranen tycker jag om, väldigt mycket. Var bra att lilleman stod på sig!

IMG_6263[1]

Det har också varit en ovanligt bra dag rent generellt. Det kanske är så att kroppen mår så mycket bättre av att få lite sömn. Första sovmorgonen gjorde gott!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.