Slutbesiktning eno 100

Blev en dubbel arbetsdag idag men en rolig. Idag var det slutbesiktning på det andra enoverket i Sverige, en eno 100. Med beröm godkänt får nog allt omdömet sammanfattas till. Har kört t o r Blekinge, invigt min nya klättersele, hållit på att slå ihjäl mig när jag skulle skruva, kört hissen själv upp och ner för första gången. Det är några meter när tornhöjden är 99 m.

Schysst utsikt även om vädret inte var det allra bästa kanske…

IMG_6235[1] IMG_6245[1]

Birkir var inte alls speciellt pigg på att förflytta sig kl 5 i morse. En trött kille…

IMG_6227[1]

Hade som tur är lite rester att proppa i mig när jag kom hem. Nu är jag sisådär pigg på att gå ut och starta om pannan som har behagat stanna igen…

This entry was posted in Islandshästar, Panna, Vindkraft and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.