Uppfödarutbildning SKK – check

I 22 veckor har jag gått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning på distans. Ikväll kom kursintyget på avklarad kurs. Läste väl inte på så där väldigt noga före jag anmälde mig. Tur var väl kanske det, för hade jag vetat hur lång den var och hur mycket tid den skulle ta hade det kanske inte blivit av. Är väldigt nöjd att ha tagit mig igenom den. Lärde mig mycket och det var mycket tid till reflektion med hur många diskussionsfrågor som helst.

This entry was posted in Hundar, Hunduppfödning, Schäfer and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.