Försenad ankomst till Kapstaden

Det blev en resa till Sydafrika och Kapstaden. Eller till sist kom jag i alla fall fram. Ett dygn försenad. Var i och för sig ganska inställd på att det kunde bli så att jag missade anslutningsflyget i Zürich med bara 55 minuter för att byta flyg. Det skulle ha gått om nu inte flyget dit från Landvetter var två timmar försenat. Vi landade typ en halvtimme efter de hade stängt boardingen. Så kan det gå. Det fick alltså bli ett dygn i Zürich i väntan på samma flyg fast ett dygn senare. Kom fram till hotellet i Zürich tio minuter före tolvslaget på nyårsafton. Restaurangen var då stängd så middagsvouchern jag fick lyckades jag förhandla fram till en lunch på nyårsdagen istället och även sen utcheckning. Det blev en ganska enformig sallad till lunch men det var ändå gott att få något i magen före det bar av från hotellet på eftermiddagen för att ta spårvagnen till flygplatsen.

This entry was posted in Sydafrika 2024 and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.