Ingefäran skjuter skott till hösten

Varför väljer ingefäran att skjuta skott till hösten? Har, tydligen ett bra tag eftersom det var så många, slängt ingefärsbitar som verkat visa tecken på att skjuta skott i en kruka just för att de ska skjuta skott. Nu till hösten hade nästan allihop bestämt sig för att det var dags. Slängde ner dem i varsin kruka. Får se hur länge de överlever före jag lyckats ha ihjäl dem. Det där att vattna verkar vara svårt att komma ihåg och prioritera.

This entry was posted in Odling, Självhushållning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.