Räddade änglatrumpeterna i sista stund

De flesta pelargonerna kom in i värmen härom dagen. Det verkar bli höstens första riktigt kalla natt i natt, ner mot nollan här vid hallandskusten. Som den sanna prokrastinerare jag är, kom inte de sista pelargonerna in förrän det var mörkt ikväll. Var också ute och grävde upp änglatrumpeterna. Den största är gigantisk. Den har sannerligen vuxit till sig i sommar. Den var bara en liten fjant när jag slängde ut änglatrumpeterna i trädgården i början av juni. Väldigt många blomknoppar som väl inte kommer slå ut nu. Var alla dessa blommor ska ta vägen när de ska vinterförvaras återstår att se. Nu står de i vägen typ överallt.

This entry was posted in Blommor, Trädgård and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.