Motorsågskörkort nivå AB

De senaste två veckorna har jag tagit motorsågskörkort nivå AB på Medborgarskolan i Varberg. Först två teorikvällar med avslutande teoriprov. Sen en praktiskt lektion i att fila kedjan plus att köpa på mig allt som behövs för att köra motorsåg. Det var inte så lite. Det blev en dyr kväll. Kursen avslutades med två dagar ute i skogen för praktisk träning med att fälla träd. Helt slut efter två varma och roliga dagar med hårt arbete. Så nöjd att jag klarade uppkörningen och nu har motorsågskörkort AB. Får väl se om jag vågar mig på att använda motorsågen här hemma på egen hand.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

1 Response to Motorsågskörkort nivå AB

  1. Pingback: Motorsågskurs i hagen | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] För några månader sedan gick jag en motorsågskurs och tog motorsågskörkort AB. Idag och morgon är det ett annat gäng som tar motorsågskörkort som härjar i min hage. Det har gått åt en hel del träd och fler hoppas jag på imorgon under dag nummer två. Var med någon timme i eftermiddags och sågade ner några träd även jag. Bra att träna när det finns duktigt folk med. […]