Mina första rumsprogressiva glasögon

Jaha, fick ge upp och inse att jag börjar bli gammal. Beställde mina första rumsprogressiva glasögon som hämtades ut idag. Det blev för jobbigt med att se skärmarna när jag jobbar. Har så lätt för att bli åksjuk så är lite orolig för det här med progressiva glas. Tänk om jag blir åksjuk framför datorn. Så här första semesterdagen har inte så mycket tid spenderats framför datorn men än så länge går det ganska bra. Det kanske rent av går så bra att vänja till det här med progressiva glas så att jag vågar mig på det i de vanliga glasögonen också.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

1 Response to Mina första rumsprogressiva glasögon

  1. Pingback: Grundmålat fönsterfodret med kvistspärr | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] ← Mina första rumsprogressiva glasögon […]