Börjar fixa och sen kommer av mig

Inför att göra ett nytt röj med gräsklipparen kollade jag av om det gömde sig något i det höga gräset. Inte överallt dock eftersom jag dödade en hundskål. Nåja, hittade i alla fall en säck med ihopsamlat skräp som inte ens syntes där i gräset. Den har nog legat där minst ett år. Skulle inte bli förvånad om det är två. Det är som typiskt mig. Jag börjar fixa, sen kommer jag av mig eller börjar fixa nästa grej och det blir liggandes saker/skräp/verktyg på kanske inte alltid speciellt lämpliga ställen. Som här. Nu är skräpet lagt på ett lämpligare ställe i väntan på en tur till återvinningscentralen.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.