Shopping, lunch och fika med trevligt sällskap

Kom iväg på en tur åt Båstad till för en eftermiddag med trevligt sällskap, väldigt god lunch på Willab Garden och fika. Dessutom kom jag äntligen iväg till outleten som Revolution Race har där i trakterna. Mycket nöjd med inköpen. En skaljacka med 30000 vattenpelare, nu ska jag väl ändå hålla mig torr i regnväder. En väldigt skön sån där lättvarmjacka, en t-shirt och ett par friluftsbyxor. Alltsammans till priset strax under vad skaljackan hade kostat till ordinarie pris. Men mest nöjd av alla verkar Saga vara med skaljackan. Den är tydligen bästa sovplatsen.

Blev också två olika sorters pelargonsticklingar rikare plus tre olika färger palettblad. Så glad för det!

This entry was posted in Blommor, Katter, Pelargoner and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.