Galen vildvuxen trädgård

Trots att trädgården är förfärligt galen, vildvuxen och kryllar av ogräs är det ändå fantastiskt hur vackert det är. Tog ett par sticklingar på den rosa rosen för några år sedan som jag sedan dessutom fick planterat. Båda sticklingarna verkar ha tagit sig. Rosa Helenas, honungsrosen, som tillsammans med den där alpklematisen till slut tog livet av det gigantiska japanska körsbärsträdet håller nu på att ta över helt. Igen. Det blir ett hav av mat till alla pollinerande insekter. Fast något behöver göras åt den där honungsrosen så att den blir lättare att hålla på plats. Den verkar trivas lite för bra där den står. Någon rosenbåge som var planen för ganska många år sedan blev det ingenting med.

This entry was posted in Blommor, Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.