Skyfflat jord till ena odlingsbädden

Har skyfflat jord i värmen till ena odlingsbädden. Den fick en säck torv också. Ska försöka skyffla på lite mer jord imorgon. Sen tror jag att lokförare bergfälts jätteärt ska få bo här tillsammans med störbrytbönor. Det borde väl fungera?

Det är väl underligt hur allt bara kan försvinna. Framför allt när jag faktiskt behöver det. Har haft fyra såna där stolpfundament som har legat i rabatten bredvid trappen till förstukvisten i flera år. Idag kom jag på den briljanta idén att de kan användas för att göra växtstöd till den här odlingsbädden. Då hittar jag två, där det tidigare var fyra. En hittar jag random i en förvuxen odlingsbädd. Hur den nu har hamnat där..? Den fjärde hittar jag inte alls. Frustrerande!

This entry was posted in Hundar, Odling, Schäfer, Självhushållning, Trädgård, Trädgårdsprojekt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

2 Responses to Skyfflat jord till ena odlingsbädden

  1. Pingback: Förbereder inför plantering i torkan | Haargaard

  2. Pingback: Lokförare Bergfält och störbrytbönor planterade i odlingsbädden | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] med hål i sidorna. Bäddade ner dem en bit i bädden där jag tänker att plantor med Lokförare Bergfälts jätteärt och störbrytbönor ska bo. Sen vattnade jag i glassbyttorna med vattnet jag samlar i diskhon. Det blir […]

  2. […] Så kom de äntligen ner i odlingsbädden, fyra Lokförare Bergfälts jätteärt och sex störbrytbönor efter förbehandling med punktvattning i torkan. Det är nog första gången det någonsin har odlats någon form av både ärtor och bönor här i Rucklet. Kanske något halvhjärtat försök för länge sen som är förträngt vid det här laget. Återstår att fixa något att klättra på. Förhoppningsvis blir det bra det där. Har stora förväntningar på den där jättesockerärten. […]