Attackerad i soffan… av enkelbeckasin..?

Satt fridfullt i soffan och skrev på en inlämningsuppgift på en av kurserna jag roar mig med för tillfället, Hundens beteende SKK. Det lät misstänkt rörigt från köket så jag kikade upp och funderade på om det krävdes någon form av åtgärd. Då dunsade något in i huvudet. Blev så rädd så jag höll på att slå ut en framtand på datorskärmen som for ihop. Förvånat tittade jag ner i soffan mellan mig och Rocky. Tillbaka tittade en ännu mer förvånad fågel. Attackerad i soffan… av en enkelbeckasin..? Åtminstone tror jag att det kanske var en ung enkelbeckasin. Hur sjutton har katten lyckats få tag på den där, burit hem den och in genom kattluckan hela vägen till köket..?

Efter den stackars fågeln togs in har katterna kommit in med två möss, levande, som Razzla, den superduktiga musjägaren, som tur är snabbt fångat in och oskadliggjort. Nog för att jag gillar djur men det finns ju gränser kan jag tycka. Katterna verkar ha annan åsikt.

This entry was posted in Katter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.