Hästarnas dal på sista riddagen

Sista riddagen på JF Klassiker med JF Hestar var utan lösflock och en tur in i Hästarnas Dal, Unadalur. Red Höla som första halvan av turen upp i dalen var en ganska lugn kamerahäst. Sen var hon ingen lugn kamerahäst längre men det är ju ganska roligt. Så länge hästen är överkomligt på. Vackert var det uppe i dalen. Mycket vackert.

Vi har nästan haft oförskämd tur med vädret. Det har bara småregnat några korta stunder under ridningen. När vi kom tillbaka till stallet och hade släppt hästarna nu sista dagen så kom ösregnet på tvären.

This entry was posted in Island 2022, Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.