Flyttat på typ 1,5 kubik makadam

Den tredje hundgården var äntligen färdig med allt underarbete, så var det dags att fylla upp. Har flyttat runt på typ 1,5 kubik makadam, från högen på framsidan till hundgården på baksidan, för att fylla upp den sista hundgården. Inte riktigt själv, men nästan. Det är tungt med makadam. Typ jättetungt! Det är ganska skönt att som kontrast nu ligga på ett hotellrum i Roskilde och slappa. Här finns inga måsten. Ska bli spännande att se hur mycket som är gjort i hundgårdarna när jag kommer hem imorgon. Det börjar närma sig färdigt.

This entry was posted in Hundar, Hundpensionat and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.