Här trycker figgen bakom stenen

Här ligger figgen och trycker bakom stenen i väntan på “hund kommer”. Det kan bli en bra stunds väntan före det blir aktion som figurant nummer två på patrullstigen. Kom äntligen iväg på ljudträning igår kväll. Det har hunnit gå en månad sen vi kom hem efter första veckans patrullhundsträning. Razzla hade fortfarande mycket annat för sig med den där näsan istället för att använda öronen men när hon väl drar på ljudet så går det undan. Det är egentligen mest jag som behöver tränas på att få till det bra.

This entry was posted in Aktivering hund, Hundar, Patrullhund and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.