Felbedömde snösituationen på hundpromenaden

Skulle hinna med en lunchpromenad med hundarna mellan två möten. Felbedömde minst sagt snösituationen. Tänkte inte riktigt på att det på rundan som valdes är en bra bit som utgör en liten grusväg mellan åkrar som INTE plogas. Snöovädret hade inte bara lämnat en hel del snö på backen, dessutom snö som drivit efter kraftig vind. Det blev dagens ganska hårda träningspass att forcera genom snömängder som mest upp till knäna. Det är jobbigt kan meddelas. Razzla försvann nästan i snön. Vackert och kul var det i vilket fall. Fick rappa på med lite löpning bitvis sista biten hem eftersom rundan tog längre tid än vad jag hade räknat med. Det blev förutom pulsandet i snön några pauser för att försöka få bort snö/isstyltorna Razzla byggde upp under tassarna. Dem tyckte hon gjorde förfärligt ont! Blev ändå bara ett par minuter sen in i mötet. Det får väl anses legitim sen ankomst.

This entry was posted in Hundar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.