Masa vintertäcke till plåtisen

Efter första natten i plåtisen med hundarna i ruggigt höstväder var framrutan täckt av kondens på insidan. Det tog sin tid före framrutan hade torkat så pass så att vi kunde köra iväg på morgonen. För att slippa kondensen på insidan av framrutan beställdes ett Masa vintertäcke till plåtisen. Vintertäcket levererades imponerande snabbt, lämpligt nog igår så att det precis hann hämtas före vi skulle köra iväg på tjänsteresa med övernattning igen. Var lite orolig före det skulle monteras hur sjutton det skulle gå. Det hade jag inte behövt vara. Det gick förvånansvärt lätt att trä på det där täcket. Täcket var blött men inte en tillstymmelse till kondens på framrutan på morgonen. Mycket nöjd. Vintertäcket väger nästan inget men det tar sin plats när det ska hängas att torka. Glömde ta en bild med täcket på och så kul var det inte att montera att det åker på igen bara för en bild.

This entry was posted in Husbil, Plåtis and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.