Det där med träns var visst en baggis

Skálda är en känslig häst så hittills har hon ridits med bara grimma. För några månader sedan fick hon prova att under en kort stund få bettet i munnen vid tre tillfällen. Idag fick hon så träns på sig utanpå grimman hela ridturen för att vänja sig vid bettet. Till mattens stora förvåning opponerade hon sig inte alls. Det var rent av en baggis. Det var inte ens ett bekymmer att tugga med bett i munnen. Men passera får och grisar, det gick INTE.

This entry was posted in Hästar, Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.