Konsert – Ellen Sundberg och Israel Nash Gripka

Åh vad glad jag är att jag struntade i att det känns dumt att göra saker ensam och åkte iväg på konserten på Grand Falkenberg ikväll. Så bra det var!

Förband var Ellen Sundberg som hade med sig en gitarrist. Förundras alltid över att det kan låta så mycket och så bra med bara två musiker på en scen. Youtube och Spotify. Fick aldrig fram kameran med Ellen. Så trevliga och sympatiska, både Ellen och gitarristen Johan. Spela och sjunga kunde de också!

Sen var det huvudattraktionen, Israel Nash Gripka. Youtube och Spotify. Han var verkligen ingen publikfriare. Helt fokuserad och inne i musiken. Dröjde nästan halva konserten innan han tittade på och sa något till publiken. Men, det är inte snackandet jag går på konsert för utan musiken… och… så bra det var! Där bjöd han minsann på sig själv, med råge. Vissa män är bara tilltalande från första ögonkastet. Det är sällsynt att de är supersnygga utan de har något speciellt som gör mig glad när jag tittar på dem. Gitarristen till vänster var en sån. Honom hade jag kunnat stoppat i fickan och tagit med hem.

IMG_5139[1] IMG_5140[1]

Ni som inte var där… ni missade något! Ska försöka ta mig iväg på fler konserter. De har faktiskt haft en del bra såna i Falkenberg.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.