Hundarna har fått pass

Hundarna har fått pass. Då kan vi ut och åka utanför Sveriges gränser. Åtminstone till Danmark. Än så länge. De har fått rabiesvaccin. För att åka längre söderut behövdes tydligen ytterligare vaccin. Det får vänta minst några veckor. Sen skulle vi kunna dra ut på äventyr söderut i vår fina plåtis. Inte för att livet så medger för tillfället. Men bara det att det skulle kunna gå. Det känns bra. 🙂

This entry was posted in Hundar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

1 Response to Hundarna har fått pass

  1. Марк says:

    Det ar en solig mandag pa Hundstallet i Akeshov. Lunchen har just avslutats och personalens hundar har fatt sina promenader. Nu borjar eftermiddagens pass med hundstallshundarna. Ida Persson, Carolin Lenart och Michelle Eriksson gar igenom vilka hundar de ska ta hand om, och hamtar ut dem fran boxarna. Det ar deras sjatte dag av introduktion pa Hundstallet. Om bara nagra veckor ska de sjalva utgora personalen pa en alldeles ny plats – Hundstallet Skane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.