Så fortsatte det uppför

Efter stoppet i Vållan fortsatte skritten uppför. Med oss hade vi nu två packhästar. Vi var tolv personer med på turen. Två personer delade på en packsäck. Utöver en halv packsäck tilldelades vi varsin sida av en framför sadelnpackväska. Det är inte mycket plats. Jag som alltid packar med mig för mycket hade varit ganska duktig och packat minimalt med  mycket luft kvar i packningen. Det är ändå packhästar som ska bära så det vill till att packa så lite som det bara går.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.