Äntligen dags att varva ner för idag

Så var jag äntligen tillbaka på hotellrummet igen efter en lång dag och kväll. Hade jag bara vetat att jag fått hade jag kunnat bombardera er med bilder från en vindkraftsetablering. Hoppas att jag kan ta igen det när vindkraftverket står på plats och jag har lite tid att reflektera.
Lite nedvarvningstillbehör så här på fredagskvällen… te med baguette. Inte så muntert kanske men jag är väldigt förtjust i både te och färsk baguette, så det är inte så pjåkigt ändå. Har en hel del andra godsaker bunkrade också i o f s som kortet från igår visade… 
Får nog hinka minst en kopp te till innan jag får upp värmen igen. Var blött och kallt ute ikväll… Får skynda på fredagsmyset, kl 7 är det frukost igen för ytterligare en dag på site.
Är mycket nöjd över min improviserade kylskåpslösning som gör att jag kan få mjölk i teet. Känns nästan lite som när jag i min ungdoms glada dagar var ute och reste, så där lite kontinentalt helt enkelt. 
This entry was posted in Vindkraft. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.