Solpanelerna på plats

I stort sett sen jag köpte Rucklet för snart 18 år sedan har jag gått och sneglat efter solpaneler. Men det har liksom inte blivit av. Förra året bytte jag ut det gamla eternittaket på vinkelutbyggnaden. Där är ett finfint söderläge. Plötsligt fanns det förutsättningar för de där solpanelerna. Visserligen fick den fantastiska magnolian stryka med. Eller åtminstone halva. Och nu sitter det 17 stycken solpaneler på plats. Det återstår att invänta elektriker för att koppla in systemet, ny mätare ska på plats och sen ska det produceras solel i Rucklet. Ungefär halva vår elförbrukning bör framöver vara egenproducerad.

This entry was posted in Solel and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.