Silvertejp is the shit

Alltså det som inte går att laga med silvertejp. Det är trasigt. Såg över Lokes bandage om den dränerade hovbölden. Silvertejpen var sliten så det blev till att lägga på ett nytt slitlager. Då håller det förhoppningsvis nåt dygn till den där bandageringen.

Loke är visserligen nöjd med allt det gröna att äta här i trädgården men han är inte helt nöjd att gå själv. Kan tycka att han borde vara ganska nöjd att gå här och äta allt det gröna i lugn och ro men han längtar ut till surkärringarna i hagen.

This entry was posted in Hästar, Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.