Snickrat en blomstertrappa till pelargonerna

Så länge som jag har gått och tänkt att jag ska snickra en blomstertrappa till pelargonerna.

Och plötsligt händer det, JAG HAR SNICKRAT EN BLOMSTERTRAPPA! Det kan tyckas som en tämligen simpel prestation men med mitt ångestberg att ta mig över före jag ger mig på nya projekt är det här näst in till som att åka till månen.

Tre vangstycken uppånerpå och tre fastskruvade brädor så var det klart. Köpte brädor för att sätta som fallkant men får nog tänka om. Får klura vidare på det och hitta en lösning inom en tämligen närliggande framtid. De där krukorna lär väl åka i backen vid första bästa halvstorm.

Tyckte att blomstertrappan var hur stor och rymlig som helst när den stod klar men den är ju redan full..? Då är ännu inte alla stackars pelargoner som fortfarande står i alldeles för små och ynkliga krukor omplanterade och årets sticklingar står fortfarande i sticklinglådan.

This entry was posted in Blommor, Pelargoner, Trädgårdsprojekt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

1 Response to Snickrat en blomstertrappa till pelargonerna

  1. Pingback: God helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. God helg! says:

    […] Jag ont i hela kroppen ikväll efter att ha haft fingrarna i jorden halva dagen. Jag har fortsatt rensa i landet, några dahliaknölar har satts i krukor, lökarna kom äntligen i jorden, tomater, basilika och aubergine har pysslats om och så har jag funderat över pelargonernas ve och väl. Det hade varit trevligt med en fin pelargontrappa att ha här utanför verandan, så vi får se om jag kan lura maken att snickra ihop en. Bilden som får stå för inspirationen hittade jag här. […]