En fantastisk strandritt!

Inför Islandsresan brukar vår eminenta fixare ordna en strandritt för att nya och gamla resenärer ska träffas inför resan. Idag var det dags för strandritten. Vilken dag det blev! Ett helt fantastiskt väder. Ett i stort sett kav lugnt hav. Vackra vyer. Trevligt sällskap. Nu återstår att längta till Island och hästarna i några månader till innan det bär av igen.

Vi avslutade med en god sopplunch på Sikta Stenungnsbageri. Det är dock näst intill plågsamt för en som äter glutenfritt att äta på ett stenugnsbageri. Riktigt gott bröd är något jag verkligen saknar.

Skálda som absolut inte är i kondition för att klara av en sån här lång ritt kämpade på. Pigg och alert. Hon tyckte att det var så roligt! Ända tills hon skulle in i transporten för att åka hem igen. Då var det inte riktigt lika roligt längre men skam den som ger sig. Efter en rejäl dos tålamod gick hon till slut självmant  lugnt in i transporten. Väl där väntade en ranson godsaker som belöning.

 

Bilder: Tina Andersson, Gunilla Norrman och Sofia Haargaard.

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.