Växtstöd av halvkasst armeringsnät

Efter jag vet inte hur många år och halvkassa nödlösningar för att försöka rädda vallmon och den där gula spretiga saken som tagit över rabatten framåt somrarna fick jag äntligen gjort växtstöd. Tog det halvkassa armeringsnätet, kapade till lämplig storlek med vinkelslipen, som jag tycker är jätteäcklig att använda, och böjde till. Extra nöjd över att ha tagit tillvara nästan skrot och gjort något användbart av.

För att få ner växtstödet runt vallmon fick först en drös med fylleskrot grävas fram. Rucklet är en gammal gård. Den har flera hundra år på nacken. Här grävs fram både det ena och det andra ur marken. Rena rama soptippen.

Någon som vet vad det där är för en växt som får små gula blommor?

This entry was posted in Trädgård, Trädgårdsprojekt and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

1 Response to Växtstöd av halvkasst armeringsnät

  1. Dbgvtramy says:

    dissertation literature review example dissertation research

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.