Fixat en pelargonbarnkammare

När jag ändå var i fixartagen med pelargonerna blev det en pelargonbarnkammare också. Var på både Jula och Harald Nyborg men inte i någon av butikerna hade de någon lämplig armatur eller belysning för växter. Kom på att mammas gamla lysrörslampa ligger här hemma någonstans och letade upp den på första vind i ladan. Den rasslade snällt igång med säkert 30 år gamla lysrör. Var två lysrör med 20 W var. Det är säkert inte helt optimalt men det är väl bättre än ingenting. Hoppas att det är tillräckligt i alla fall. Är lite bekymrad över hur jag ska få plats med alla dessa plantor om de nu tar sig…

This entry was posted in Blommor, Pelargoner and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.