Audna och medicinering med antibiotika

Audna har redan lärt sig att när matten kommer är det bäst att hålla sig undan. Matten kommer bara och sprutar in äcklig antibiotika i munnen. Det kommer att bli spännande dagar framöver när hon ska ha medicinen. Efter tipset från Karin Petersen om hur jag ska hålla medicinsprutan går det i alla fall väldigt lätt att spruta in medicinen i munnen. Än så länge och om jag nu får fatt i hästen och får på en grimma… Sju dagar är många dagar att hålla på att medicinera en häst med antibiotika. Det är sannerligen inte populärt…

IMG_5794[1] IMG_5792[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.