Loke med ryttare på ryggen

Avslutade en hektisk dag i går med en hästpromenad med unghästarna och folket på sommarbetet. Skálda och Birkir gick med ryttare. Loke och Audna gick med. Rätt som det var innan vi kom därifrån var Loke premiärsutten på. Loke som inte ens har haft sadel på förut och hux flux hade han en ryttare på ryggen och tyckte att det var väl ingen stor sak. Han är fyra i år så det är dags för inridning. Hon är makalös med hästar, Karin Petersen. Kan verkligen rekommendera Karins hjälp om du upplever att du behöver hjälp med kommunikationen med din häst eller har något som du upplever vara ett problem.

IMG_5568[1] IMG_5571[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

1 Response to Loke med ryttare på ryggen

  1. Pingback: Loke under inridning | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] är så duktig Loke! I onsdags hade han sadel på ryggen och ett par uppsittningar av ryttare för första gången. Idag gick han med ryttare till och från under promenaden. Det blev en första panikrusning men […]