Hoppas, hoppas på vatten imorgon!

Syskonkärlek, Ubbe Snubbe och Felix sover gott ihop. Ett tips till er som skaffar katt. Ta ett syskonpar så har de sällskap och åtminstone är min erfarenhet att de alltid trivs väldigt bra ihop och har stor glädje av varandra.
Sen går det så här när katterna fick brått därifrån… hur man lyckas välta ner så mycket som möjligt i ett och samma språng. Miljarders plugg… 

Imorgon så ska det nu äntligen ske, vi ska äntligen bli med kommunalt vatten! Om nu rörmokaren behagar komma den här gången. Blev snuvad på besöket i torsdags…
Vågar jag kanske rent av hoppas på att torktumlaren som stått i vägen i hallen i ett år nu kan komma på plats ovanpå tvättmaskinen i badrummet igen..?

Kom på att jag nog borde städa ur ackumulatortankrummet så att rörmokaren kommer åt att installera grejerna imorgon. Hittade då som vanligt en söndertuggad dyna. Vad är det med möss och deras förtjusning i att knapra i sig tråden i de där knappihopsyningarna i dynorna till utemöblerna..? Vet inte hur många dynor som gått åt under vintrarna genom åren i rucklet… så jag kanske ska vara glad att det bara var en dyna i år.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.