Mysigt, toaborsten söndertuggad i sängen

Det finns stunder när jag verkligen får intala mig att det är så mysigt med djur. Noterade igår kväll att stället till toaborsten inte befann sig sig där det skulle utan låg mitt på badrumsgolvet. Nog för att jag är rätt rörig men där brukar det inte vara placerat. Dessutom brukar det stå en toaborste i den. Toaborsten lös med sin frånvaro. Genast dök det upp en gnagande tanke var den där toaborsten kunde ha tagit vägen. Och jo, mycket riktigt så låg toaborsten i mattens säng. Söndertuggad. Det blev renbäddat före sänggåendet kan jag meddela… men rena lakan är alltid trevligt.

IMG_4459[1]

This entry was posted in Byrackor and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.