Stormen Urd har passerat

Strax efter kulmen av stormen Urd noterades att varmvattnet var väl kallt. Misstänkte att stormen släckt pannan. Vågade mig ut till pannan i ladan strax efter klockan ett i natt och mycket riktigt. Där stod pannan och beklagade sig och hade nog gjort det en bra stund för den var bara 35 grader. Startade om pannan och som tur är rasslade den snällt igång igen.

För övrigt verkar det som att Rucklet har överlevt ännu en storm. Var ute en sväng i morse för att ställa ut sopkärlen, öppna stallet för hästarna och gå en snabbkollsrunda. Inga uppenbara större skador. Västliga vindar skonar bostadshuset för då tar ladan det största smällen. De visste att bygga för oväder förr. Det är inte riktigt lika kul när ladan tar hela kvällssolen.

 img_40851

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.