Projekt farstukvist påbörjad

Här har varit en del klabbande med färg före min tid i Rucklet. Mycket svart och blå flagande färg på fönster, dörrar, knutar och farstukvist. Sen jag var barn har jag alltid drömt om ett hus på landet som skulle vara falurött med vita knutar och med hästar. Häromdagen kom plötsligt inspirationen att ta tag i farstukvisten. Har skrapat färg och grundmålat två stolpar och överliggaren ut mot gårdsplanen. Och vilken skillnad det blev! Det blir genast ett helt annat hus. Det kanske är så att den där drömmen om det röda huset med vita knutar inte är alltför långt bort. Även om det är en hel del arbete för att komma dit…

Det här var kanske inte det mest prioriterade projektet att börja med i Rucklet men när inspirationen infinner sig är det bara att hänga med.

IMG_1801[1]

This entry was posted in Renovering and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.