Balanskonstnären Skálda

Så var det Skáldas tur med lastträning. Hon är verkligen misstänksam. Trugade fram henne men hon är rätt svårflörtad. Står matte och matar en häst ska de minsann bli matade allihop. Till slut var Skálda i alla fall så pass att hon stod helt nära rampen och åt från den. Det går ju också bra att stjäla mat av de andra som faktiskt går in i transporten och kan äta obehindrat. Hon var värsta balanskonstnären för att lyckas roffa åt sig hösilaget så högt upp på rampen som möjligt utan att behöva sätta upp frambenen på rampen. Men två gången var hon i alla fall uppe och provade att sätta en hov på rampen men hon sprang av illa kvickt igen. Det ska kanske ordna sig det där så småningom. Men det kommer ta lite tid vad det verkar…

IMG_0437[1] IMG_0442[1] IMG_0451[1] IMG_0458[1] IMG_0461[1] IMG_0476[1] IMG_0492[1] IMG_0509[1] IMG_0516[1]

This entry was posted in Hästträning, Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.