Skálda med ryttare hela åsnerundan

Det går framåt även för Skálda. Idag gick hon med ryttare hela åsnerundan. Det är 4,7 km. Hon är långt ifrån bekväm med det där att ha ryttare på ryggen men hon accepterar det även om det går ryckigt framåt. Alla nerver utanpå vad gäller ryttare på ryggen. Men förvånansvärt stabil för övrigt. Tåget kom farandes precis när vi skulle gå in i tunneln under. Inga problem. Inte resten av tunneln under motorvägen heller. Bron över motorvägen gick också finfint. Är väl kanske inte direkt överförtjust för det här med motorvägen och stambanan men just för miljöträningen av hästarna är det alldeles ypperligt.

Förhoppningsvis får vi snart ljusa kvällar så att vi kan ut och rida efter jobbet. Det behöver bli en vana så att Skálda slutar vara så förskräckt.

Red med ridgjorden även idag. Går alldeles förträffligt. Tycker nog egentligen bättre om det än att rida med sadel. Det blir en helt annan kontakt med hästen.

IMG_8462[1]

Birkir går allt bättre. En stabil kille. Blir allt färre stopp och han kommer igång direkt om han bara får lite draghjälp. Det blev till och med lite galopp för honom. Han hängde mest med de andra. Skálda gick mest på efterkälken…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.