Byrackor och blixtlås

Gaaaah, det är en otrolig tur att det är så roligt att ha djur. Nu har byrackorna tuggat i sig ännu ett blixtlås till en jacka…

12an har en faiblesse för rött. Letade nästan halvt ihjäl mig i höstas för att hitta en röd vinterjacka till honom. Hur lätt är det att hitta en röd vinterjacka som inte är en typisk tjejmodell liksom..? Efter att ha letat halvt ihjäl mig hade jag sån tur att jag hittade en snygg och skön McKinleyjacka för halva priset på rean, 600 riksdaler och både jag och 12an var väldigt nöjda. Efter en dryg vecka när jag hade varit ute för att göra något och lämnat byrackorna inne, kom jag in igen till en söndertuggad dragkedja på den nya fina jackan. De.. Hugo är starkt misstänkt… hade bitit av en av tänderna så dragkedjan var obrukbar. Kul… eller nåt.

IMG_8331[1]

Nåja, sökandet efter en röd jacka börjades om. Hittade faktiskt en riktigt snygg röd vinterjacka på Gekås (ibland har även jag tur) för runt 500 kr. Så var både jag och 12an nöjda och åtminstone 12an glad igen. Kan inte påstå utan att förvränga sanningen att jag tyckte att det var så där hiskeligt kul att slänga ut 1100 kr på vinterjacka åt 12an. Men, det blev ju bra i alla fall.

Tills idag. För idag när jag kom in efter att ha fixat ute och lämnat hundarna inne hade… ursäkta språket… hundjävlarna (!) tuggat i sig även den nya jackans dragkedja. Hur gott kan det vara med dragkedjor egentligen..?

IMG_8330[1]

Nu får 12an knäppa jackan med knapparna om det är regnigt och kallt. Någon mer vinterjacka den här vintern blir det inte. Tur att vi ser fram emot våren snart…

This entry was posted in Byrackor and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.