Provat nya stängselstolpsnedslagaren

De är för roliga Sören (röd) och Ubbe Snubbe (svart/vit). Först går de och bråkar hela dagarna sen rätt som det är så ligger de och sover ihop.

IMG_3742[1]

Nu ryker naglarna en efter en…

IMG_3752[1]

Köpte på mig en ny stängselstolpsnedslagare som jag fick tips om igår. När jag väntade på att de obligatoriska två timmarna ska gå mellan frukost och springtur gick jag ut för att prova den. Det är ett metallrör som träs över stolpen, väger ca 8,5 kg, som lyfts upp och sen dras ner med kraft så att stolpen slås ner i marken. Snacka om att det blev ett styrkepass… ca 15-20 reps per stolpe x 6 stolpar… men den fungerade faktiskt riktigt bra. Slipper de där vidriga vibrationerna från släggan när den träffar stolpen och stolpen hålls hel i övre änden.

  IMG_3755[1] IMG_3753[1]

IMG_3746[1] IMG_3743[1] IMG_3751[1] IMG_3748[1]

Melódia var så nöjd att ha fått tillgång till övre hagen med gott om mat i så hon struntade i att ens äta upp allt kraftfoder ikväll. Hinken brukar vara helt ren…

IMG_3757[1]

Bakade nytt delikatessknäcke idag. Blev bättre den här gången. Bakade ut det bättre så att det blev mindre tjocka bitar som inte blev riktigt knäckiga. Det är så gott så jag skulle kunna sätta i mig en hel plåt alldeles själv…

IMG_3756[1]

Varför ska det vara så svårt att lyckas få till en uppåtspiral..? Tycker jag kämpar och kämpar men varenda gång det känns som att jag börjar få upp näsan över vattenytan kommer det något som drar undan mattan under fötterna och dränker mig igen… Snart kommer jag vara fullständigt folkskygg. Ni som tänker göra mig ledsen, besviken eller göra mig illa… håll er undan! Det får vara nog nu… bara uppåtsaker framöver!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.