Hoppsan, kanske ska vara glad jag fortfarande står upp

Var och tog sköldkörtelprover för en vecka sen. I fredags ringde jag för att kolla provsvaren. Det var inget roligt men tänkte ändå att jag kanske hade hört fel. Idag låg provsvaren i brevlådan. Inte hade jag hört fel. Usla värden! Inte underligt att jag är trött och inte har någon ork… får nog vara glad att jag ens klarar att stå på benen. Hade det varit när jag bara åt Levaxin hade jag antagligen knappt kommit ur sängen. Nu mår jag ändå rätt bra med Armour Thyroid. Bara väntar på att allt skitLevaxin ska gå ur kroppen så att jag kan försöka få ordning på doseringen med AT.  Nu är jag klart undermedicinerad. Höjde ytterligare lite i lördags. Helst ska jag försöka härda ut i två veckor innan nästa doshöjning. Hur ska det gå..?

IMG_1976[1]

This entry was posted in Sköldkörtel and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.