Något positivt med stormen trots allt

Det har fortsatt att blåsa mest hela dagen. Vet inte hur det är nu för jag vägrar gå ut och känna efter men det rister inte i huset så det har förhoppningsvis lugnat sig. Hästarna höll sig i lä bakom högen med grenar. Har haft öppet till maten hela dagen eftersom de antagligen inte hade möjlighet att äta i blåsten i natt. De har ändå inte stått och hängt vid maten vad jag sett. De är väldiga vanedjur så de har nog hängt i övre hagen som de är vana vid…

IMG_1222[1]

Tänk vad lite storm på en sisådär dryga 30 sekundmeter och ett par rännor kan göra för den vattensjuka marken. Vägen såg nästan drägligt ut idag igen. Något positivt med stormen finns det ändå trots allt…

IMG_1227[1]

Blev en visit hos Skálda och Audna med gemensam unghästträning i blåsten idag. Hon är inte den lättaste att hantera direkt, känslig och stirrig. Men hon är fantastiskt fin. Kommer bli spännande det här med inridningen. Undrar sa flundran hur lång tid det kommer att ta..?

IMG_1229[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.