Det var den solstolen

Jaha, det var den solstolen. Fille försökte sig på att agera kudde i solstolen igen och den här gången sa det pang… och det var en gång ett armstöd. Tyvärr var det här den bästa stolen. Får nog bli en investering till våren. Kanske det rent av kan bli en ny altan till våren..? Sisådär ett år senare…

image

Fick bli plan B. Fram med soffan. Vem ockuperade den fort som sjutton, Hugo. Ner med Hugo och på med dynor. Vem ockuperade då fort som sjutton, Fille… jaja, lyckades klämma in mig där jag med en stund.

 image image

This entry was posted in Hundar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.