En hörna närmare lättskött gårdsplan

Jag brukar inte klaga på värme. Tycker det är alldeles underbart att slippa frysa men idag har varit en rent vidrigt kvalmig dag med åsk- och blixtoväder som kommer och går. Nu håller det på att blixtra i fjärran igen. Det är fortfarande en rent ruggig luftfuktighet och så varmt så jag rinner bort här hemma i soffan. Är inte lätt att sätta fart och fixa när det är så varmt. Sparkade i alla fall ut mig en stund på kvällskvisten när jag ändå varit ute och kvällat hästarna.

IMG_9742[1]

När jag ändå är i krattar- och jämna ut-tagen tog jag tag i en hörna av gårdsplanen. Ambitionen är att få till en gårdsplan som jag kan hålla kort med gräsklipparen utan en massa pill.

Före:

IMG_9751[1]

Efter: Utjämnat ojämnheter. Rensat bort en massa ogräs, framför allt en massa elaka brännässlor. Bordet får åka till återvinningscentralen. Det har sett sina bästa dagar. Sorterat bort stenar som var för stora och brännbart. Det var varmt och klibbigt… men det händer nåt i rucklet i alla fall.

 IMG_9758[1]

När ska jag lära mig att det är dumt att börja brottas med brännässlor i kortärmat och handskar med hål i..?

IMG_9753[1] IMG_9756[1] 

This entry was posted in Islandshästar, Trädgård and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.