Första dagen i nya hemmet – Buddha

Första dagen i nya hemmet – Buddha

Efter nattens i stort sett obefintliga sömn tänkte jag mig en springtur med Fille och slängde ut Hugo och Buddha i hundgården. För att vara säker på att de inte tog sig ut kompletterade jag remmen (som Hugo är på god väg att tugga av) för att hålla dörren stängd med en kedja och tänkte att nu är de fast. Tji fick jag… när vi kom hem igen hade utbrytarkungen varit framme igen. Hugo och Buddha kom glatt och mötte oss när vi svängde in mot gårdsplan.

Kompletterade med ännu ett armeringsnät på insidan av stängslet för att stoppa där jag tror att de tryckt sig ut under. Hade dem instängda på prov medan jag sågade ner grenarna som låg över stängseltrådarna men jyckarna är så åpna på att ta sig ut så jag vågar nog inte ha dem i hundgården alls. Är orolig att de ska göra sig illa. De är rätt vassa i ändarna de där armeringsnäten. Någon som har en schysst hundgård till övers..?

Springturen gick som hejsan när Hugo inte var med och sinkade, 4,52 min/km. http://runkeeper.com/user/Fialoppans/activity/119991970

Dagen har bjudit ett något grått höstväder men tänk att det alltid är lika fascinerande med regnbågar…

Försökte ha Buddha i koppel för säkerhets skull men det blev så rörigt fram på eftermiddagen så jag chansade på att haka av det. En del bus blev det, fortfarande lite avvaktande dock innan de lärt känna varandra riktigt. Men inga försök till rymningar.

 

Inne har Buddha fullt schå att hålla koll på katterna.

Buddha har fullt fokus på Sune som äter.

Snälla matte, jag kan väl få smaka lite… Buddha och Sune.

Sune utmanar ödet med lite hundgos…

Snälla, bara liiite….


Vi andra avslutade kvällen med en munsbit, det sista av kakan från igår. Gott!

This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.