Sängkompisar

Så här såg det ut i sängen när jag skulle försöka klämma mig ner i går kväll…

Fille och Hugo
så här såg det ut efter morgonrastningen idag… skiftombyte… Fille åkte ner, Buddha övergav sin korg och kom upp i sängen för första gången. 
Buddha och Hugo
Buddha

Det fortsätter gå allt bättre, i eftermiddags hade Hugo och Buddha lite småbus i en hög… (Kortet blev upp och ner, går det inte att rotera korten på något sätt..?)
Buddha och Hugo

Varit ute med röjsågen ett par timmar. Slog mig då var den diffusa träningsverken jag har kommer ifrån… gårdagens röjsågande och stängslande. Kommer vara än värre imorgon har jag en föraning om och än är det några timmar kvar med röjsågen innan all eltråd är frilagd. Lyckades med konststycket att såga av elanslutningen där den går under jord i en öppning… lysande… 

Avklippt elanslutning… det går bra nu…

När jag var nästan färdig med röjsågandet kom ovädret… det skiftar snabbt. Det tråkiga är att det fortfarande inte går fram el i trådarna. Hoppas att det räcker att jag får bort allt tjuvande, så att det inte är nåt annat som krånglar.

This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.