Brevlådan vittjad

Har väl aldrig fått så mycket post som sen jag hamnade som mottagare för fiberföreningens avtal om fastighetsanslutning. Det är nu det avgörs. Kommer rucklet ha kvar den allt annat än stabila adsl-uppkopplingen, 12-24 Mbit/s, från Telia. Den där tonåringen dör när han spelar online när jag laddar upp bilder till hemsidan… one down i kväll. Den som Telia trots otaliga påringningar, utbytt router, ändrade inställningar, uppdateringar etc inte får någon ordning på men jag fortfarande får betala lika dyrt för. Eller har vi till jul ett snabbt och stabilt öppet fibernät. Ett fibernät som är fyra, fem gånger snabbare till en lägre kostnad, investeringen borträknad. Vad finns det liksom att tveka på..?

IMG_7362[1]

This entry was posted in Fiber and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.