Pelletsbrännare och varmvatten

Installerade ny pelletsbrännare i början av oktober. Lätt som en plätt att sota och jag var så nöjd. Hade en vision om att jag nu skulle slippa krånglande panna när jag lämnade havrepannan bakom mig och installerade en pelletsbrännare. Nu har den här nya stannat för andra gången. När jag tittade till den i morse stod den på hela 29 grader. (Lillemans kommentar om att det blev kallt i duschen i går kväll kom i ny dager…) Temperaturen i pannan har nu kommit upp i hela 41,5 grader men ackumulatortanken har en stund till innan den blir varm vad det verkar. Får nog vänta med duschen en stund till…

Ni som har pelletsbrännare, krånglar era och i s f med vad och hur ofta?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.