Det här med snö och minusgrader

Egentligen har jag inte så mycket emot vintern. Det är något speciellt med snö. Det lockar fram lite barnasinne, det är vackert och det blir ljusare i vintermörkret. Hade det inte varit för den där andra sidan, det kalla, det halkiga, att skotta snö, merjobbet med vattnet till hästarna som fryser, oron för att pannan ska stanna med ledningar som fryser sönder så skulle det kunna vara riktigt trevligt med vinter. Men som det är just nu så kan jag verkligen vara utan det här vita möget som blåser omkring och minusgraderna…

Brännaren hade stannat idag igen. Så fort det blir strax över nollan så att den kan få en liten chans att vila vägrar den att starta upp igen. Det övergår faktiskt mitt förstånd varför eftersom den för det mesta startar när jag startar om den vid första försöket. Var ute vid 22-tiden och startade om brännaren. Passade också på att sota när jag ändå höll på. Körde då en snabbskottning utanför pannrumsdörren genom operation öppna dörren. När jag kom ut igen strax efter midnatt för att kolla att brännaren skötte sig hade det helt drivit igen utanför dörren igen. Sånt är livet här på Hallandsslätten…

IMG_6823[1] IMG_6824[1] IMG_6826[1]

Den tar ju fantastiska bilder den där iphonen när det är mörkt ute… eller inte…

This entry was posted in Panna and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.