Bilkörning och godis

Upp i ottan och iväg. En tripp till Blekinge stod på agendan idag. Har nog bara passerat genom Blekinge  på väg 22 när jag åkte till Öland från Kristianstad för sisådär tolv år sen. Kommer inte ihåg att jag reagerade på det då, men ett så vackert landskap! 
Hade en sån där plåtmugg för att ha med te i bilen men den slängde jag för ett bra tag sen eftersom teet faktiskt smakade apa i den. I morse när jag drog iväg saknade jag verkligen att kunna ta med en kopp te i bilen. Som av en händelse hittade jag den här när jag provianterade vid lunchen idag och investerade direkt. En porslinsmugg med silikonlock. Verkar mycket lovande, skulle vara större bara… förstår mig inte på det där med de här fjompstorlekarna på muggar. Rejäla doningar ska det vara!

Har avverkat ca 55 mil i bilen. Det blir rätt drygt efter ett tag… blev synnerligen trött på vägen hem. Höll mig vaken med hjälp av en påse nappar, ett äpple och riskakor. Så länge jag tuggar håller jag mig för det mesta vaken…

Buddhas cherry eye är tillbaka, skit!
De är synnerligen billiga för tillfället de där monstren… skulle behöva att någon släpar med mig på hundträning. Hjälp mig gärna med det!

Buddha
Buddha
Råkade gå in i godisaffären vid Skåneporten i Örkelljunga när jag stannade och köpte fika på vägen hem. Så trött, så trött, nu tänker jag göra minsta möjliga nytta och mesta möjliga soffhäng resten av kvällen med godis en masse…
This entry was posted in Byrackor. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.