Skitbrännare!

Jag ska aldrig, aldrig, ALDRIG råka nämna igen att något som brukar krångla för tillfället fungerar. Gjorde det misstaget i går och vad hände idag..? Jo, pannhelvetet hade naturligtvis stannat! En vecka utan krångel visserligen och den veckan är jag glad för men nu har jag varit ute och startat pannan för TREDJE gången. Den här gången dammsög jag även brännarröret och rensade några luftkanaler i botten av brännarröret. Hoppas sannerligen att den rasslar igång nu för jag skulle GÄRNA vilja duscha efter springturen jag gjorde vid lunch…

IMG_6495[1]

This entry was posted in Panna and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.